Mannskapet

02/18/09

Hjem
Reiselogg
Reiseruta
Videosnutter
Ofte Stilte Spørsmål
Båten
Gjestebok
Mannskapet
Kontakt info
Lenker

 

Janne Hem

Født i Horten en lys og vakker vinterdag i 1962

Verdens beste fokkeslask med pågangsmot og eventyrlyst. Hun skal ta seg av alle oppgaver som krever temperament, hurtig gjennomføring og stor nøyaktighet. Alle logger og annen driftsstruktur er underlagt Jannes regnskapskontroll. Janne har gått på seilkurs og har plukket opp flere tips og triks som hun gladelig gir skipperen opplæring i, både på oppfordring og ellers.

Steinar Hem

Født i Tønsberg en sommermorgen med solskinn og latter i 1963.

En av livets glade gutter som synes solen aldri går ned. Siterer stadig  Kirkegaard: Livet er ikke bare en lek, men også en dans på roser. Tror han kan mye om Vestindia etter å ha lest(!!!) seg til værforholdene der.

Ole Martin Hem

Født i Tønsberg en varm høstkveld i 1992

En kløpper på PC spill som World Of Warcraft og lignende. Ellers er han en svært aktiv gutt som var oppe i masten allerede første uken etter båtkjøpet. Vi skal innfri hans spesifikke ønske om å gå i jungelen på Yucatán halvøya og se hvordan inkaene levde. Vi må nok fly dit fra en av øyene, men det er greit for oss alle.

Ida Victoria Hem

Født i Tønsberg den høstdagen i 1993 hvor lyset og fargene var spesielt vakre.

Hun har kunstneriske trekk, som mange andre i familien, slik som; rotete, utstrukturert, lettengasjert, begeistret, undrende, overveldet, intens, glad og humørsyk. Ida er mest opptatt av MSN muligheter med vennen sine, og hvordan det skal gå med hunden hennes i hundeparken (en virtuell hund i cyberspace!) En ivrig spiller av World Of Warcraft hun også. Hun har dessuten en kanin som heter Pepper som går en uviss skjebne i møte......

PS

Pepper er nå trygt plassert i forvaring.

 

ARC 2005 fra Gran Canaria til Antigua

Robert de Vries

Robert er ramsalt i arv og miljø, ingen tror han på land vil dø. Alle som hører er av beundring fylt, når Robert i alvor har talt.

 

Anne Berstad de Vries

Anne - godjenta til oss alle. Hadde det ikke vært for deg, hadde ikke dette blitt noe av. Det er godt å kunne kalle deg en venn.

 

 

 

Hjem | Reiselogg | Send oss en hilsen | Mannskapet | Bilder | Lenker | Båten

Revidert 08/21/05

Hit Counter

Etter 20.08.2005